Arbejdsområder

Kontakt os

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål og til at give et uforpligtende tilbud på revision.

ARBEJDSOMRÅDER

Revisionskontoret foretager revision af alle typer virksomheder

Revision
Vi foretager revision af flere typer virksomheder, selskaber, interessentselskaber, foreninger mv. Al revision udføres i henhold til anerkendte og godkendte revisions- og kvalitetsstandarder, der sikrer et højt niveau på vores ydelser.

Regnskabsmæssig assistance
Vi udarbejder årsregnskaber, perioderegnskaber samt diverse opgørelser efter vores kunders ønsker og behov. Disse opgørelser udarbejdes specielt for at sikre at virksomhedens interessegrupperne modtager den nødvendige information, og at al lovgivning bliver overholdt.

Bogføring
Vi hjælper vores kunder med deres bogføringsopgave, hvadenten vi indtaster deres kassekladde hos os, bogfører på grundlag af kundens bilag hos os, eller vores samarbejdsparter tager ud hos kunden og bogfører på deres anlæg. Vi tilpasser vores assistance til kundens behov indenfor vores medarbejderes kompetance, hvorved vi sikrer, at vores arbejde udføres til konkurrencedygtige priser.

Budgetter
Vi assisterer med udarbejdelse af alle former for budgetter og hjælper med at få disse indarbejdet i virksomhedens forretningsgange. Endvidere påtegner vi budgetter til brug for lånoptagning hos diverse kreditinstituter.

Økonomisk styring
Vi vurderer, hvilke styringssystemer som er anvendelige for de enkelte virksomheder for at sikre den bedst mulige effektivitet og det bedst mulige resultat. Nøgleordene er for- og efterkalkulationer, samt prisfastsættelse.